Ajankohtaista

Pielisen Kala tuo markkinoille kaksi uutta villikalatuotetta

Me Pielisen Kalalla voimme ylpeänä kertoa, että olemme tuoneet kauppoihin kaksi uutta kotimaista kalasäilykettä: Villikala öljyssä ja Villikala vedessä. Tuotteessa käytetty kala on 100-prosenttisesti suomalaista, vastuullisesti pyydettyä muikkua. Villikala on osa kotimaisten kalasäilykkeiden tuoteperhettämme, ja sitä voi käyttää ruoanlaitossa samalla tavalla kuin Luonnonkalaakin. Koostumukseltaan tuote on mukavan rouhea: jotakin hiutaleen ja palan välimaastosta.

Villikala on valmistettu suomalaisia makunystyröitä silmällä pitäen. Se on mieto ja sisältää vain tarkoin valittuja mausteita, jotka korostavat muikun herkkää makua. Villikala on juuri sopiva niin leivän päälle ja voipotun kaveriksi kuin osaksi mausteisempiakin ruokia.

Veteen säilötty villikala on suomalaista superfoodia

Koska kaikki eivät halua kalaansa lisättyä rasvaa, teimme Villikalasta kaksi erilaista versiota: tuotetta saa sekä kotimaiseen rypsiöljyyn että veteen säilöttynä. Veteen säilötty Villikala sisältää ainoastaan kalan omat rasvahapot, ja on siten oikeaa suomalaista superfoodia.

Muikku on yksi Pielisen Kalan perinteikkäimmistä tuotteista, eikä suotta. Muikkua on syöty Suomen lakeuksilla niin kauan kuin täällä on asuttukin. Se on erinomainen ruokakala, joka taipuu makunsa puolesta niin kotikeittiön klassikoiksi kuin gourmet-herkuiksi. Sen vuoksi halusimme tuoda markkinoille mahdollisimman helppokäyttöisen muikkutuotteen. Villikala-tuotteita on saatavilla kevään mittaan ruokakaupoista kautta maan. Kysy siis lisää kauppiaaltasi tai ota yhteyttä meihin!

Takaisin uutislistaukseen