Reseptit

Kalawrapit

Kalawrapit syntyvät hetkessä juhlien pikkusuolaiseksi tai vaikkapa eväsrasiaan mukaan työpaikkalounaaksi. Reseptissä käytetty kirjolohta, mutta kannattaa kokeilla myös muita kaloja!

Valmistusaika
15

Ainekset

  • 1 prk Pielisen Kalan Kirjolohi- tai savukirjolohisäilykettä
  • 6-7 kpl tortillapohjia
  • 1 rasia ruohosipulituorejuustoa
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 1 tl sitruunamehua
  • Mustapippuri
  • Salaattia

Valmistus

Avaa säilyke ja valuta osa öljystä pois. Sekoita kala, tuorejuusto, sitruunapippuri, sitruunamehu ja pyöräytä sekaan hieman mustapippuria.

Lisää tortillan päälle salaatinlehti ja levitä täyte. Älä levitä täytettä ihan reunoille asti, että täyte ei leikattaessa valu ulos. Rullaa napakaksi rullaksi ja laita saumapuoli alaspäin lautaselle. Anna tekeytyä jääkaapissa hetki, leikkaa sopiviksi paloiksi ja nauti! Voit tehdä kerralla isomman annoksen sillä maku vaan paranee, kun wrapit saa tekeytyä vaikka yön yli.

Mikä haluat ruokaisamman wrapin, sekoita täytteeseen makusi mukaan paprikaa, suolakurkkua ja tomaattia.