Reseptit

Kirjolohimureke

Kirjolohimurekkeen pyöräytät vartissa vuokaan ja loppu sujuu uunissa kuin itsestään. Suomalaisesta kirjolohesta tehty kirjolohisäilykkeemme on tässä ruoassa todella elementissään!

Valmistusaika
45 minuuttia, josta uunissa 30-35 minuuttia
Annokset
4

Ainekset

  • 2 purkkia Kirjolohi rypsiöljyssä -säilykettä
  • 3 kananmunaa
  • 1,5 dl korppujauhoja
  • 3 rkl perunamuusijauhetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 2 tl sipulijauhetta
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • mustapippuria

 

Valmistus

Voitele leipävuoka esim. vuokaspraylla ja ripottele korppujauhoja. Lorauta lohisäilykkeistä pieni osa öljystä pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista n.185°C 30-35 min. tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Yksityisyyden hallinta

Hyödynnämme evästeitä varmistaaksemme Sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Voit hallinnoida itse, mitä evästeitä palvelussa otetaan käyttöön ja muuttaa asetuksiasi helposti milloin tahansa.