Reseptit

Kymmenen minuutin savukirjo­lohi­pasta

Pasta kattilaan, purkki auki syömään! Tämä savukirjolohipasta on pikaruoka, jossa mausta ei kuitenkaan tingitä.

Valmistusaika
alle 10 min
Annokset
2 kpl

Ainekset

  • 1 pussi tuorepastaa
  • 1 purkki Pielisen Kalan savukirjolohta
  • tilliä
  • tuorekurkkua
  • sitruunaa

Valmistus

  1. Keitä tuorepasta väljässä vedessä, lisää keitinveteen halutessasi merisuolaa.
  2. Valuta pasta ja sekoita joukkoon kirjolohi öljyineen.
  3. Anna pastan maustua ja kirjolohen lämmitä hetki pastan seassa.
  4. Lisää hienonnettu tilli
  5. Halutessasi voit lisätä annokseen sitruunalohkoja ja juustohöylällä siivutettuja tuorekurkkuja.

Maun mukaan voit käyttää annoksessasi muita säilykekalojamme.