Ainekset
- 2 purkkia Pielisen Kalan kirjolohisäilykettä
- puoli pussia makaronia
- 1 rasia ruohosipuliruorejuustoa
- tomaattia
- kurkkua
- suolakurkkua
- paprikaa
- 0,5 tl sitruunamehua
- mustapippuria
- halutessasi 1-2 kananmunaa
Valmistus
Keitä haluamasi määrä makaronia. Lisää keitetyn makaronin sekaan rasia ruohosipulituorejuustoa.
Pilko ja lisää sekaan tomaattia, kurkkua, suolakurkkua, paprikaa tms. haluamasi määrä. Pyöräytä mustapippuria myllystä muutama kierros. Lisää hieman sitruunamehua ja sekoita.
Lisää lopuksi lohisäilykkeet ja sekoita vaan vähän. (halutessasi voit valuttaa osan öljystä pois)
Mikäli haluat salaatista vielä ruokaisamman, laita sekaan keitettyä kananmunaa pilkottuna.