Ainekset
- 2 prk Pielisen Kalan luonnonkalaa
- 4 tortillalettua
Guacamole
- 1 avokado
- 1/2 limen mehu
- nippu tuoretta korianteria
- chiliä
- suolaa
- mustapippuria
Pico de Gallo
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- nippu korianteria
- 1 jalapeno
- 1/2 limen mehu
- suolaa
- mustapippuria
Valmistus
- Valmista ensin pico de gallo ja guacamole. Pilko pico de gallon ainekset pieniksi paloiksi ja sekoita. Guacamole valmistuu myös helposti: laita ainekset kulhoon ja soseuta.
- Paista luonnonkalaa pannulla sen verran, että se lämpenee. Siirrä kulhoon odottamaan.
- Lämmitä tortillalettuja pannulla niin, että pinta saa hieman väriä. Voit vaihtoehtoisesti lämmittää letut myös mikrossa.
- Täytä tortillat kalalla ja lisukkeilla ja koristele limeviipaleilla.