Reseptit

Luonnonkala­tacot

Tässä annoksessa suomalainen kala kiertää maailman ja palaa takaisin suuhun. Siltä se ainakin tuntuu, sillä tässä makuja annoksessa makuja vilisee!

Valmistusaika
alle 30 min
Annokset
4 kpl

Ainekset

  • 2 prk Pielisen Kalan luonnonkalaa
  • 4 tortillalettua

Guacamole

  • 1 avokado
  • 1/2 limen mehu
  • nippu tuoretta korianteria
  • chiliä
  • suolaa
  • mustapippuria

Pico de Gallo

  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • nippu korianteria
  • 1 jalapeno
  • 1/2 limen mehu
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Valmista ensin pico de gallo ja guacamole. Pilko pico de gallon ainekset pieniksi paloiksi ja sekoita. Guacamole valmistuu myös helposti: laita ainekset kulhoon ja soseuta.
  2. Paista luonnonkalaa pannulla sen verran, että se lämpenee. Siirrä kulhoon odottamaan.
  3. Lämmitä tortillalettuja pannulla niin, että pinta saa hieman väriä. Voit vaihtoehtoisesti lämmittää letut myös mikrossa.
  4. Täytä tortillat kalalla ja lisukkeilla ja koristele limeviipaleilla.