Ainekset
- 2 palaa paahtoleipää
- 1 prk Pielisen Kalan Villikalaa vedessä tai öljyssä
- reilu ruokalusikallinen majoneesiä
- pari siivua pippurijuustoa
- 1/2 avokado
- herneenversoa, lehtipersiljaa tai basilikaa
- öljyä paistamiseen
Valmistus
Sekoita kala ja majoneesi tahnaksi. Majoneesin määrää voit säädellä oman maun mukkaan. Leikkaa avokado reiluiksi siivuiksi. Voitele leivät molemmin puolin öljyllä ja laita toiselle palalle juustosiivut, avokadoviipaleet ja kalatahna. Viimeistele valitsemillasi yrteillä. Laita toinen leipäpala koko komeuden päälle, ja paista toastia pannulla tai voileipägrillissä niin kauan, että siihen syntyy kaunis paistopinta. Anna jäähtyä hetki ja puolita kolmioiksi. Ja sitten vaan ääntä kohti!